top of page
2023-07-24_12-21-15.jpg

​Kiraz

Kiraz, birkaç hafta süren kısa bir sezonda ayıklanıp paketlenen, katma deÄŸeri yüksek bir meyvedir. Ayrıca meyve bütünlüÄŸünü ve yüksek hacimlerde saÄŸlıklı meyveyi garanti etmek için üretim son derece hassas yapılmalıdır. Hataya yer olamaz.

Kirazların sınıflandırılması ve paketlenmesi, doÄŸrudan paketleme veya iki aÅŸamalı çalışma (ön boyutlandırma ve paketleme) ÅŸeklinde de organize edilebilir.

Türkiye'nin çok farklı fiziki koÅŸulları nedeniyle, bölgeler arasında kirazın olgunlaÅŸması bakımından 1.5 aya varan farklılıklar görülebilmektedir. Modern tarım yöntemlerinin kullanılmaya baÅŸlanmasıyla birlikte kirazda verim ve kalite de artmaktadır.

Kirazın için özel olarak tasarlanmış olan Cherryway boylama makinesi  ve Cherryscan optik kamera sistemi sayesinde kiraz yüzeyinin %100’ünü tarayabilir istenmeyen kozmik kusurları ayıklamasını saÄŸlamaktadır

Whatsapp
bottom of page